BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Ny ansøgningsrunde for EKF’s Green Accelerator

Efter en succesfuld første runde med seks godkendte projekter åbner EKF Danmarks Eksportkredit nu for endnu en ansøgningsrunde til markedsmodningsordningen, der skal hjælpe danske projekter med eksportpotentiale ud i verden. 

Ordningen er en udløber af aftalen om Genstart af Dansk Eksport, som i efteråret blev vedtaget i Folketinget, og den har til formål at støtte virksomheder, der er stødt på barrierer i forhold til at få deres eksportplaner realiseret.

Markedsmodningsordningen giver støtte til f.eks. hjælp til feasibility studier, markedsanalyser, juridisk rådgivning, ESG-compliance analyser og rådgivning om patentansøgninger, som kan hjælpe virksomhederne ind på nye markeder.

For at få støtte til et specifikt eksportprojekt skal der være indgået en alliance mellem mindst to danske virksomheder, og der skal være tale om eksport af grønne danske løsninger.

Ansøgningsrunden løber fra den 6. april til og med 6. maj.

Læs mere