BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Morten Lykke ansat som ny kreditdirektør i EKF

Morten Lykke er i september tiltrådt som ny kreditdirektør i EKF. Her vil han overtage stafetten fra Jan Vassard, som efter godt 40 år i eksportkredittens tjeneste går på pension i efteråret 2021.

23-09-2021

Med udpegelsen af Morten Lykke, 48 år, som ny kreditdirektør er det en erfaren finansmand, EKF nu kan byde velkommen i den øverste ledelse. Morten har en lang karriere bag sig med en række ledelsesposter som kreditansvarlig i den finansielle sektor, og han kommer til EKF fra en stilling som områdedirektør i Jyske Bank.

Før det har han bl.a. været kreditchef i Danske Bank samt været ansat i Nationalbanken.

”Morten har en stærk kreditmæssig ballast og tung erfaring fra den finansielle sektor. Samtidig med det er han en erfaren leder, der i kraft af sit indblik i forretnings- og kreditprocesser kan agere på mange niveauer og tænke på tværs. Med Morten får vi den helt rette mand på posten som kreditdirektør, og vi er meget glade for at kunne byde ham velkommen i EKF,” siger Peder Lundquist, CEO i EKF.

Morten Lykke er tiltrådt sin nye stilling i EKF i september.