BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

EKF Danmarks Eksportkredit bliver del af Danmarks Investeringsfond

Regeringen har i dag præsenteret ”Danmarks Investeringsfond”, der skal være en ny stærk fond, der samler EKF Danmarks Eksportkredit, Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond.

07-09-2021

Danmarks Investeringsfond skal gøre det lettere for danske virksomheder at skaffe finansiering til at udvikle forretningen og eksportere endnu mere til gavn for Danmark.

Den nye fond vil kræve lovændringer, og regeringen går nu i gang med de politiske forhandlinger.

EKF Danmarks Eksportkredit ser frem til etableringen af Danmarks Investeringsfond.

- Vi er positive overfor forslaget om at samle statens finansieringsindsats for dansk erhvervsliv under Danmarks Investeringsfond. Fonden vil bygge på stærke, eksisterende kompetencer i EKF, Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond og vil kunne give danske virksomheder endnu mere slagkraftig og overskuelig finansiering fra den tidlige opstart og videre ud i verden. Derved skabes et bedre grundlag for den velstand, som Danmark skal leve af

- Regeringens forslag skal nu drøftes politisk og vil også kræve lovændringer. Mens processen står på, bliver det “business as usual” for både vores kunder og medarbejdere. Vi vil med uformindsket styrke finansiere både nye og eksisterende kunder, som EKF har gjort det i nu snart 100 år, siger CEO i EKF Danmarks Eksportkredit, Peder Lundquist.

Pressekontakt

Medierne kan kontakte kommunikationschef Kim Bove, mobil: 2227 3893, mail: kib@ekf.dk