BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

EKF er ny samarbejdspartner i EY Entrepreneur Of The Year

EKF bliver fra i år en del af vækstkonkurrencen EY Entrepreneur of The Year, som hylder Danmarks dygtigste og mest innovative vækstskabere. Over de kommende måneder samler konkurrencen succesfulde entrepreneurer og virksomhedsejere i hele landet.

Som ny samarbejdspartner i EY Entrepreneur Of The Year er EKF med til at synliggøre og fejre de danske virksomheder, der med succes udvikler deres forretning, skaber innovation, vækst og arbejdspladser. Konkurrencen har eksisteret i 23 år herhjemme og er verdens største af sin slags, der internationalt samler de bedste vækstvirksomheder fra flere end 60 lande hvert år.

Vi vil gerne minde virksomhederne om, at EKF er der til at hjælpe dem på deres vej ud i verden

”Vi glæder os meget over vores nye status som partnere i EY Entrepreneur Of The Year. Vi ser frem til at være med til at fejre og anerkende nogle af de helt fantastiske virksomheder, som er med i konkurrencen. De skaber vækst og fremgang i Danmark. Samtidig er EY Entrepreneur Of The Year et godt forum for EKF at gøre opmærksom på os selv i. Vækst går meget tit hånd i hånd med eksport og internationalisering, og vi vil gerne minde virksomhederne om, at EKF er der til at hjælpe dem på deres vej ud i verden”, siger Tine Lundegaard, chief commercial officer i EKF.

Fremtidens danske eksportsucceser

Partnerskabet betyder bl.a., at EKF sammen med EY og de øvrige samarbejdspartnere kommer i tæt dialog med de deltagende virksomheder i konkurrencen og også bliver en del af de regionale finaler og den nationale finale. Ud over prisen i hovedkonkurrencen er der også et særligt fokus på startup-virksomheder, på life sciences og på socialt entrepreneurskab.

”Vi er glade for, at EKF er med som ny partner til at bakke op om entrepreneurskab og vækst i Danmark. EKF hjælper danske virksomheder sikkert ud i verden, og netop emner som internationalisering og eksportmuligheder fylder meget for mange af deltagerne – og ikke mindre i denne tid med mange nye udfordringer,” siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark.

Yderligere info: Søren Weber Stendal, senior kommunikationskonsulent, 20 19 45 21, sws@ekf.dk  

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.
  • Vinderen kåres ikke kun ud fra økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.
  • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen bliver kåret den 21. januar 2021 i København.
  • Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2019 var Kvadrat A/S.

EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offent-ligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.
Hovedsamarbejdspartner: Danske Bank. Øvrige samarbejdspartnere udover EKF Danmarks Eksportkredit er: Dansk Industri, Vækstfonden, Mercedes Benz og Connect Denmark.

Læs også