BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.
Screenshot af hjemmesidens forside

EKF har fået nyt look og ny hjemmeside


Hjemmesiden og vores gamle look var blevet lidt støvede og ude af pasform. Det var efterhånden lidt som at have en blomstret skjorte med store flipper på og en Nokia 3210 i hånden. Så vi sendte begge dele på pension. I stedet har vi bygget en helt ny hjemmeside og pyntet op med fine, nye farver. Målet er at gøre det enklere, tydeligere og nemmere for dig. Her kan du få en lille smagsprøve på hvordan.

Det nye ekf.dk

Det er blevet nemmere at finde det, du skal bruge.

Før skulle man nogle gange lede længe og klikke sig en musearm til, for at finde de ting, man skulle bruge. Nu kan du finde links til langt det meste direkte på forsiden eller i topmenuen.

Få hurtig inspiration

Svarer du på to spørgsmål på forsiden, får du vores bud på, hvad der er det mest relevante indhold på siden for dig.

Vi tager udgangspunkt i dit behov

Du kan vælge mellem forskellige situationer, som virksomheder med internationale ambitioner ofte står i. Vælg den situation, der passer til dig og se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det bliver mere enkelt og visuelt

Eksportkredit kan være kompliceret, men vores mål er at gøre det så enkelt, levende og visuelt, som vi kan. Så glæd dig til flere film, animationer, billeder og infografikker, der gør det lettere at se meningen med det hele.

Bonusinfo

Til webnørderne kan vi sige, at siden er bygget i Umbraco med uvurderlig hjælp fra Isobar.

Nyt look

Illustration af forretningsejere i blå og rød farve

Vi har fået nye farver

Slut med lilla, grøn og lyseblå. Fremover skal EKF skrives i rødt og blåt. Danmarks og den finansielle sektors farver.

logo alt text

Vi har frisket logoet op

Det gamle logo er vokset ud af sin puppe og har foldet sig ud i en ny, fin, indcirklet, rød udgave.

Det grafiske værksted er fyldt op

Vi har fyldt det grafiske værksted op med en ny skrifttype, flere farver på infografikkerne og nye ikoner og illustrationer i vores helt egen stil. Så kan du kende os, når vi vækker dig klokken tre om morgenen.

Illustration af landskab i blå og rød farve

Bonusinfo:

Til designnørderne kan vi sige, at Kontrapunkt på enestående vis har udfordret os, tegnet stregerne og været på jagt i farvepaletten.

Se Kontrapunkts arbejde med EKF