BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

EKF blandt verdens bedste

​Banker, eksportører og importører bliver hvert år spurgt, hvilket land der har det bedste offentlige eksportkreditinstitut – og i år har de stemt EKF ind helt i toppen. Kriterierne, der bliver dømt efter, er: risikovillighed, kapacitet, priser, kundeservice, finansieringstyper og generel tilfredshed. På den baggrund har EKF modtaget en fornem pris i Berlin.

”Adgangen til finansiering er blevet en afgørende parameter for, om en ordre lander hos en dansk virksomhed eller hos en leverandør fra et andet land. Vi arbejder konstant på at sikre de danske virksomheders konkurrencedygtighed, så de kan vinde endnu flere ordrer på det globale marked”, siger EKF’s administrerende direktør, Kirstine Damkjær.

​Eksporten er en vigtig driver for dansk økonomi, og Danmark har haft et offentligt eksportkreditinstitut siden 1922. EKF udstedte lån, kautioner og garantier for over 33,7 mia. kroner sidste år, og eksporten bidrog til at sikre 14.600 arbejdspladser i Danmark.