Billede af mand der arbejder

Er du eksportør og udfordret på likviditeten?


Er du som mange andre eksportører udfordret på likviditeten på grund af coronakrisen? Så skal du vide, at EKF har den finansielle styrke til at hjælpe dig. Uanset om du er en lille eller en stor eksportvirksomhed, kan vi som en del af regeringens hjælpepakke kautionere for dit lån i banken.

Produkter til coronaramte virksomheder

Sådan gør du

Tag fat i din bank
Det er din bank, som skal ansøge EKF om kautionen, så du tager fat i din bank og beder dem om et lån med kaution fra EKF til at komme gennem krisen.

Kontakt EKF
Du er også velkommen til at ringe eller skrive til EKF og få en snak om mulighederne, før du går i banken. Ring direkte til en rådgiver i afdelingerne SMV & Klima eller Industri Team eller skriv til os. Vi besvarer henvendelser på vores kontaktformular inden for 24 timer.

Find direkte numre her
Skriv til os

Krav til forretningen
Du har lidt eller forventer at lide et omsætningstab på mindst 30 % som følge af coronakrisen. Minimum 10 % af din omsætning skal stamme fra eksport.

Har du brug for penge til vækst?

Bemærk at EKF selvfølgelig også kan hjælpe med finansiering til din virksomhed, selv om du ikke har haft omsætningsnedgang i forbindelse med coronakrisenLæs mere her

Eksporthavn

Abonner på EKF’s coronanyheder og andre nyheder


EKF udsender løbende nyheder fra EKF og risikovurderinger af verdens vigtige eksportmarkeder på e-mail til vores abonnenter. Vi laver også et nyhedsbrev med viden og inspiration om eksport og finansiering.
Ja tak – det skal jeg have