BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 31. MAJ 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Styrk din og din kundes forretning


Du kan bruge EKF til at lave forretninger med dine kunder, som du ellers ville sige nej til. Og der er ingen grund til først at bringe EKF på banen som en sidste udvej. Du kan bruge vores løsninger proaktivt i dit salg over for kunden.

Flere forretninger med flere kunder

Du får mulighed for at lave endnu flere forretninger med dine kunder, når EKF garanterer for risikoen. Når et nej bliver et ja, stiger antallet af lån på bøgerne

Vi hjælper både, når din kunde beder om at få finansieret sine egne aktiviteter, og når din kunde beder om hjælp til finansiering af den udenlandske købers ordrer.

Begge dele øger dit forretningsomfang og din indtjening, samtidig med at du hjælper dine kunder med deres vækst og lægger kimen til endnu flere forretninger.

Vidste du, at:


vi dækker en del af din risiko, når du hjælper dine kunder, så de kan give kredit til deres kunder i udlandet? Hvorfor ikke bruge den mulighed til at lave flere forretninger?
når udenlandske købere får kredit til at lægge ordrer hos din kunde, så hjælper du din kunde med at styrke salget. Det er ikke noget, enhver bank tilbyder.

Glade og mere loyale kunder

Du kan sige ja til mange af dine kunder i stedet for nej, hvis du kender EKF's løsninger. Det giver glade og mere loyale kunder at finde løsninger, ikke mindst i de vanskeligere eksportsager.

Se vores løsninger til danske eksportører

Dine værktøjer