Kautioner trin for trin
Kvinder inspicerer fødevare

Sådan søger du om en kaution


Når du søger om kautioner hos EKF, foregår det på vores ansøgningsportal TrustPortal. I det følgende kan du få et overblik over, hvad du skal gøre hvornår.
Gå direkte til TrustPortal

Trin for trin

Ikon af kreditvurdering i EKF's rød og blå farve
1

Din kunde har behov for et lån eller udvidelse af sin kredit/garantiramme

Din kunde har fået en ordre, som kræver ekstra likviditet at udføre. Eller din kunde har behov for kredit til den generelle drift af virksomheden. Din kunde kan også have brug for at investere i nye maskiner og produktionsanlæg for at udvide sin virksomhed.

2

Du har brug for sikkerhed

Du vil gerne give din kunde kredit men ønsker ekstra sikkerhed, før du kan sige ja. Den sikkerhed kan vi give med vores kautioner.

3

Log ind på TrustPortal

Du logger ind på vores ansøgningsportal, TrustPortal, og så kører ansøgningen herfra. Du skal være oprettet som bruger for at få adgang. Kontakt din EKF-ansvarlige i dit pengeinstitut for at blive oprettet, og læs mere i brugervejledningen.

Brugervejledning til EKF's onlineportalerGå til TrustPortal
4

Du sender en ansøgning

Du gennemgår ansøgningsprocessen i TrustPortal. Du kan også være i dialog med EKF om kautionen både før og sideløbende med ansøgningsprocessen.

5

Vi sender et tilbud

Vi kreditvurderer og beder evt. om yderligere informationer om din kunde. Derefter får du et tilbud i TrustPortal, som du godkender. Du vedhæfter en virksomhedserklæring fra din kunde sammen med godkendelsen. 

6

Vi er klar

Du udsteder et lån eller en kredit til din kunde med kaution fra EKF.

Relevante dokumenter for kautioner

Dokumenter til eksportøren